Evo zašto nikada ne treba kupovati polovni nameštaj

Jedan čovek dobio je mnogo više nego što je platio nakon što je došao do neverovatno povoljne prilike za kupovinu polovnog nameštaja…

Korisnik TikToka, koji se potpisuje kao @blocheadkg, ostao je užasnut nakon što je otkrio da je najnoviji dodatak njegovom enterijeru bio pun bubašvaba. “Evo zašto ne treba kupovati polovni nameštaj preko Facebook Marketplace. Zamalo da mi kuća bude puna bubašvaba. Ideš u smeće”, napisao je on u opisu svog videa, na kom ga možemo videti kako snažno udara stolicom o pod, zbog čega je došlo do prave kiše bubašvaba.

Video je nakupio desetine hiljada komentara zgroženih korisnika ove društvene mreže, sa jednom osobom koja je rekla: “Ovo je definitivno znak sa nebesa za mene, jer sam upravo hteo da kupim nešto baš preko Facebooka”.

@blocheadkg This why you don’t but used furniture from faceboo k marketplace.house could have been full of roaches 🤢 trash u go ##fyp##viral##roaches-##nasty ♬ Bob and Weave - Bfb Da Packman & Zack Fox

“Ne ljudi zaista, budite pažljivi. Mi smo kupili nameštaj tako i bilo je skoro nemoguće otarasiti se bubašvaba. I dalje ih ponekad sanjam”, dodao je drugi korisnik, dok je jedna osoba napisala: “Zamisli da ovo uradiš ispred osobe od koje kupuješ!”

Ipak, da bubašvabe nisu sasvim beskorisne, dokazuje jedan zoološki vrt koji je dozvolio ljudima da bubašvabi nadenu ime svoje bivše ili bivšeg. Uz malu donaciju od 6 dolara, zoološki vrt Dartmur u Devonu je svima pružio priliku za veoma interesantan vid osvete.

Na sajtu zoološkog vrta, portparol je izjavio: “Ukoliko još uvek imate gorak osećaj u srcu ili nerešeni bes prema bivšem, šefu ili bilo kome ko vas je nagazio na žulj, ovo je savršena prilika da kanališete ta osećanja i otarasite se negativne energije. Sav prihod od ove akcije ide u humanitarne svrhe i pomoći će nam da i dalje pružamo najkvalitetniju negu našim životinjama”.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group