Pobedite glavobolju za par minuta uz pomoć ovog napitka

Ako imate problema sa glavoboljama, pokušajte da ih pobedite uz pomoć ovog napitka...

Iako postoji mnoštvo lekova koji uspešno oslobađaju od bola i sprečavaju glavobolju, često uzimanje ovakvih lekova nije dobro po organizam. Lekovi često utiču na vaš želudac, pa ako ih prekomerno uzimate možete imate ozbiljnih problema. Međutim, šta raditi kada glava počne nenormalno da boli.

Pre nego što se dohvatite lekova, pokušajte da glavobolju sprečite na prirodan način.

Najčešći uzroci glavobolje su dehidracija, disbalans elektrolita u organizmu i nedostatak vitamina. Dakle, potrebno je eliminisati ove uzročnike kako bi pobedili glavobolju.

Predstavljamo vam napitak koji će vam u tome pomoći. Slani limunov sok je sve što vam treba.

Za pripremu ovog napitka vam je potrebno:

1. Voda
2. Malo limunovog soka
3. So

Lako i jednostavno. Voda će pomoći vašem organizmu da se izbori sa dehidracijom, a so će regulisati disbalans elektroilita. Pazite da ne preterate sa količinom soli. Mala kašika soli u jednoj čaši će biti sasvim dovoljna da vaše telo napunite elektrolitima. Naravno vitamin C će pozlužiti kao pojačanje vašeg imunog sistema, pa će i to biti razlog zbog kojeg će glava prestati da vas boli za par minuta.

Probajte ovaj napitak pa nam javite da li deluje.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group