Pas za volanom Škode u Slovačkoj vozio deset kilometara na čas brže od dozvoljenog

Policajci u Trnavi najverovatnije su bili predmet šale kada su videli braon lovačkog psa za volanom Škoda Kamiq modela, uhvativši ga kamerom kako vozi većom brzinom od dozvoljene...

Kako deluje, kucov je imao sve pod kontrolom i veoma je smireno upravljao malim SUV modelom na javnim drumovima bez ikavih indikacija da se bilo ko od ljudi nalazi u vozilu.

Međutim, misterija je razrešena nekoliko minuta kasnije kada je policijska patrola Slovačke presrela Kamiq model, kojim je na prvi pogled delovalo da upravlja pas, vozeći deset kilometara na čas više od dozvoljenog u ovoj zoni. Vlasnik vozila, tridesetjednogodišnji muškarac koji je ostao neimenovan, prvobitno je tvrdio da mu je pas iznenada skočio u krilo, ali pošto mu fotografije nisu nimalo pomogle, njegova priča nije nikako prošla kod policije.  

Verni drug ovog čoveka nije mogao razumeti zbog čega se njegov vlasnik nalazi u problemu, tako da su policajci njega preskočili i vlasniku napisali kaznu zbog kršenja saobraćajnih pravila. Za sada nije jasno za šta je vlasnik vozila kažnjen tačno, da li za prebrzu vožnju ili za nemar jer nije pravilno obezbedio svog ljubimca tokom vožnje u automobilu. Bilo kako bilo, ovakvo ponašanje je jednostavno neprihvatljivo za volanom, jer životinje ne bi trebalo da upravljaju vozilima nezavisno, nevezano sa njihovim treningom.

Iako ovo nije prvi put da vidimo psa sa vozačkim instiktima, ovo ipak nije čest slučaj. U komičnom postu na društvenim mrežama, Polícia SR Trnavský kraj odeljenje tvrdi da su fotografije u potpunosti autentične i da nisu editovane. U nastavku, oni su pomenuli da su nažalost morali u potpunosti da otkažu sve lovačke planove ovom predivnom kucovu koje je imao za taj dan.

Naravno, policijska uprava ove regije naglasila je takođe da čak i male životinje mogu ugroziti ljudske živote tokom vožnje, urgirajući da vozači obezbede svoje ljubimce tako da uvek budu pravilno osigurani unutar putničke kabine pre nego što se krene na put. Da stvar bude još smešnija, Škoda je među kompanijama koje su najviše naklonjene našim četvoronožnim prijateljima, nudeći brojne aksesoare dizajnirane kako bi se vlasnicima i životinjama olakšao život.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group