Zbog ludačkog driftovanja devojka suočena sa optužbom za pokušaj ubistva

Jedan vozač Chrysler 300C modela izazvao je opšti haos na događaju održanom u Merilendu, kada umalo nije udarila policajca i ostale posmatrače driftujući svojim vozilom...

Dvadesetdvogodišnja devojka uhapšena je i suočena sa optužbama za pokušaj prvostepenog ubistva. Čitav incident se dogodio u blizini Walmart prodavnice u blizini Arundel Mills Circle staze u Hanoveru, u državi Merilend. U snimku objavljenom putem Instagram platforme, možemo videti policajca koji bezuspešno pokušava da zaustavi Chrysler 300 model koji deluje prilično oštećeno sa spoljne strane.

Vital ne želi da zaustavi svoj automobil i moguće je videti policajca koji joj naređuje i pokušava da je stigne na parkingu, gde je počela da se okreće sumanuto i krajnje opasno pokraj parkiranih vozila svih prisutnih. Najšokantniji deo ovog suludog ponašanja jeste što je devojka za volanom Chrysler modela pokušala da pregazi policajca koji je za dlaku izbegao najgori ishod. Sumanuta vožnja se nije tu završila, jer je ova žena krenula nazad i pokušala da udari policajca ponovo, ovoga puta u driftu. Na svu sreću, svi prisutni su uspeli da pobegnu i sklone se na vreme, ali je svaka najgora opcija izbegnuta za samu dlaku.  

Policija je stigla na parking nakon što je stigla prijava o bezobzirnoj vožnji i odmah su pokušali da rasture okupljene ljude kada je žena ponovo namerno krenula da vozi ka njima. Sudeći prema Daily Voice publikaciji, ova devojka je pokušala da udari nekoliko policajaca i skupljene patrolne automobile, što je rezultiralo manjim povredama sa obe strane. Odmah nakon što je razuzdana, ova devojka je izvučena iz vozila i uhapšena, a nakon posete bolnici radi pregleda, ona je odvedena u istražni zatvor bez određene kaucije.

Kako CBS Baltimore sada prenosi, mlada devojka je optužena za pokušaj prvostepenog ubistva, opasnu vožnju, opiranje hapšenju i nekoliko povezanih dela vezanih za incident. Ukoliko bude proglašena krivom, ona se prema merilendskom zakonu zbog ovih prestupa može naći i na doživotnoj robiji.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group