Jedinstveni Jeep Wrangler Hunting Unlimited

Kada svoj automobil nakon kupovine odvezete kod aftermarket specijalista, obično želite da ga ulepšate i dodate mu još neke detalje…

Ipak, ponekad, kao što je slučaj sa ovim primerom, klijent želi manje glamuroznu verziju svog automobila. Ovaj specijalni projekat, nazvan Jeep Wrangler Hunting Unlimited by Vilner dobio je malo drugačiji izgled. Klijent je želeo da njegov Hunting Wrangler dobije sirovi i robusni izgled, što je kreirano upotrebom samo najkvalitetnijih prirodnih materijala, odnosno kombinacijom metala i kože.

Po svemu sudeći, vlasnik je ljubitelj pirata, jer je zamolio ljude iz ove kompanije da vrh njegovog menjača dekorišu ručno pravljenom mesinganom lobanjom. Mesing je korišćen i na bazi usisnika za vazduh i na ručkama vrata. Zahvaljujući prirodnoj koži, enterijer ovog vozila izgleda drugačije nego bilo šta što smo do sada imali prilike da vidimo. Sedišta su prekrivena specijalnom tamnom “Old Tobacco” vintage kožom. Svetlija nijansa kože korišćena je za volan.

Eksterijer je prekriven blatom, koje će tu trajno ostati i koje je veštački kreirano. Vilner umetnici su rustični izgled ovog vozila postigli skidanjem površinske farbe, odnosno izlaganjem golog metala, koji su potom tretirali da bi dobio zarđali izgled i prekrili slojevima specijalnog providnog laka. Off-road sposobnosti ovog modela su pojačane dodavanjem FOX suspenzije i seta BF Goodrich Krawler T/A rock crawling guma od 37 inča.

Takođe, vlasnik ovog vozila dobio je i komplet torbi od prirodne kože koje mu mogu služiti za pakovanje njegove lovačke opreme. Automobil pokreće standardni 3.6 litarski V6 Pentastar motor koji je dobar za 285 konjskih snaga i 353 Nm obrtnog momenta.

Ljudi iz Vilner brenda nisu želeli da objave tačnu cenu svojih radova na prilagođavanju ovog modela, ali pretpostavljamo da je cifra dostigla broj između 25.000 i 30.000 dolara.

Lux Life

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group