Fitness - Fitness saveti

Šta jede KOREJSKI HULK

Spava, jede, trenira. To je njegov život.

Bodibilder, Hvang Čul Sun, dobio je mnogo nadimaka od kojih su neki korejski Arnold, Hulk, Herkules i slično. Ovaj momak oduševljava sve koji prate svet bodibildinga. Međutim, pre 14 godina Hvang je bio normalni klinac koji je imao normalan život.

Pošto je bio prilično mršav (imao je 57 kila), u školi je bio predmet podsmevanja. Svi su mu se smejali jer je delovao slabašno i sićušno, ali on je odlučio da to promeni. Krenuo je sa profesionalnim bodibildingom i sada ima malo preko 100 kilograma. Naravno, na njemu se nalaze samo mišići, bez trunke sala.

Njegova opsesija su bili trbušnjaci. Kada je krenuo da trenira, radio je 3000 trbušnjaka svaki dan. Sada se više fokusira na visoko proteinsku ishranu i dizanje tegova velikih težina, ali kaže da još uvek radi veliki broj trbušnjaka. Dnevno, Hvang pojede 1.5 kilograma piletine. Jede 250 grama na svaka tri sata i troši oko 1500 dolara svakog meseca na troškove ishrane.

Na internetu se pojavio video klip na kojem je Sun pokazoa kako se on hrani i šta jede. On preferira korejsku ishranu i trudi se da jede što više mesa i povrća. Međutim, priznaje da jede dosta nezdrave hrane kao što su burgeri i sladoledi, ali se trudi da sa njima ne preteruje.

U video klipu ispod možete videti koje količine on pojede za vreme jednog obroka. Ćak je uspeo i da za ručak pojede čitavo manje prase.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group