Nakon što ga je realnost brutalno ošamaraila jedan Poljak život posvećuje fitnesu

Kao dete, Aleks se preselio iz Ukrajine u SAD sa svojim roditeljima, nakon čega je ubrzo posato žrtva zadirkivanja i maltretiranja zbog toga što je drugačiji...

U jednoj epizodi Truly's Brand New Me emisije, ovaj čovek je objašnjavao šta je dovelo do njegove izolacije i prejedanja. "Bilo je veoma lako igrati video igre po šesnaest sati dnevno, bežati iz škole i zatim podići telefon i poručiti od hrane šta god mi srce poželi", rekao je. "Samo sam sedeo i jeo, bez bilo kakve brige na svetu i onoga što ova hrana zapravo čini mom organizmu."

"Pored gubitka samopouzdanja, jednostavno upražnjavanje svakodnevnih aktivnosti postalo je veoma teško za mene. Stvari kao što su šetnja i penjanje stepenicama, nošenje namirnica iz prodavnice, činile su da budem obliven znojem, što je postalo deo moje svakodnevnice."

Kako je postajao sve teži i teži, Aleks je stigao do 165,5 kg. Prekretnicu u njegovom životu predstavljalo je upozorenje doktora, koje je bukvalno glasilo da, ukoliko nastavi da živi ovako, neće prebaciti preko trideset godina. Upravo je ovo potrebno čuti kako bi se čovek konačno probudio i shvatio da je vreme za ozbiljne promene u njegovom životu. "Ovo je doslovno bilo - uradi ili umri", nastavio je mladić.

Aleks je kompletno promenio svoju dijetu, otarasivši se loših namirnica i ishrane koja je postala njegov meni svakoga dana, počevši istovremeno da vežba na redovnoj bazi. Ovaj čovek je na kraju izgubio preko 45 kilograma i uspeo je da spusti svoju težinu na 104 kilograma. "Izbegavao sam ogledala, fotografisanja, video snimanja i sve slično tome", dodao je Aleks. "Sada, jednostavno se gledam u ogledalu i osećam se ostvareno, osećam se srećnim."

Aleks trenutno vežba šest puta nedeljno i nedavno je potpuno promenio svoju karijeru, postajući trener za gubitak kilograma, istovremeno koristeći svoje lično iskustvo kako bi drugima pomogao da dostignu svoje ciljeve. "Osećam da je pomaganje drugim ljudima sudbonosni zadatak za mene i želim da im omogućim život kakav zaslužuju i telesnu transformaciju koju gotovo sigurno priželjkuju. Dok sam ja bio u ovom procesu, želeo sam da imam nekoga pored sebe ko bi mi mogao pomoći u početku."

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group