Fitness - Ishrana

Proteinska salata od tune koja će vam pomoći u izgradnji mišića

Svi znaju da su proteini ključni faktor u izgradnji mišića...

Ako se bavite aktivnim treningom i ako želite da preoblikujete vaše telo, onda je proteinska ishrana osnova, i morate voditi računa o tome šta jedete i koliko proteina unosite. Proteinski šejkovi igraju bitnu ulogu jer povećavaju unos proteina koje unosimo na dnevnom nivou, ali isto toliko je važno da hrana koju jedemo bude zdrava i bogata proteinima.

Zbog toga vam predstavljamo ovu fenomenalnu tuna salatu koja  će vam postati jedna od omiljenih namirnica.  Ovo nije klasična salata koju jedete sa dosta zeleniša, već je više možete doživljavati kao namaz koji možete stavljati na vaš omiljeni hleb ili tost.

Ova salata pravi se od tunjevine i jaja, ali i od drugih sastojaka koji čine da bude zdrava,ukusna i nutritivna. Jedno jaje sadrži oko 13 grama proteina, dok se u 100 grama tunjevine nalazi 40g proteina, pa lako možete videti zbog čega je ovo obrok koji često jedu bodibilderi i fitnes zaluđenici.

Uzmite željenu količinu tunjevine i stavite je u jednu činiju,a zatim u tunjevinu ubacite 2 ili više tvrdo kuvanih jaja koje ste prethodno fino usitnili nožem. Sve izmešajte i dodajte sitno seckan crni luk, a zatim u sve dodajte pavlaku i malo majoneza.

Salatu ohladite sat vremena u frižideru i onda je možete mazati na šta god poželite. Probajte ovaj jednsotavan i brz recept i videćete da nećete zažaliti.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group