Bodibilder isprobao trening mornaričkih foka

Autor i motivacioni govornik Dejvid Gogins, poznat je po svojoj velikoj posvećenosti teretani, a nedavno je podelio svoje uvide u intenzitet svojih treninga putem društvenih mreža...

Ovaj čovek je takođe izveo i nekoliko veoma napornih fitnes izazova koji su se pokazali itekako popularni na YouTube platformi, uključujući iscrpljujuću rutinu koju je koristio kako bi smršao 45 kilograma tokom devedeset dana i korišćenja vežbi koje koriste Mornaričke foke.

U novom snimku, australijski bodibilder i vloger, Zek Perna, proveo je čitav dan ponavljajući njegove rutine koje je Gogins naveo u svojoj knjizi Can't Hurt Me, startujući sa budilnikom u 04:30 ujutru. Perna jede bananu, koja će predstavljati jedino gorivo za njegovo telo tokom jutra i prvih aktivnosti, koje startuju vožnjom bicikle od sat vremena, sve do 05:30. "Ovo nije previše različito od mojih svakodnevnih rutina, jer u ovo vreme uglavnom radim kardio, ali ne baš sat vremena, tako da sam nakon ovoga već prilično iscrpljen".

Nakon bicikle dolazi plivanje u okeanu, mada su ga jak vetar i veoma niske temperature navele da promeni svoju taktiku i ode na zatvoreni bazen. "Što se tiče kardija, moji lateralni mišići deluju kao da će se pokidati", izjavio je Perna. "Ramena su mi bila potpuno napumpana i nisam mogao da dišem. Mogu samo da zaključim da je ovo bilo veoma, veoma naporno i komplikovano".

Kada je završio kardio segment treninga, Perna je otišao u teretanu za svoj kružni deo visokog intenziteta, sastavljen od benč presa, presa pod nagibom i dosta vežbi namenjenih nogama. Gogins svaku vežbu izvodi sa po sto ponavljanja minimum, ali je Perna odlučio da ih izvuče u supersetovima kako bi dobio na volumenu daleko brže. "Biće mnogo bola, biće mnogo znoja", dodao je Perna.

Posle druge ture vožnje bicikle u trajanju od dva sata, konačno je bilo vreme da Perna ruča, dok se njegov obrok sastojao od belog pilećeg mesa, sa malom količinom pirinča, ali ipak nešto većom od one koju je Gogins konzumirao, sa obiljem svežeg povrća. "Smatram da ukoliko bih ostao na ovoj dijeti svaki dan, bukvalno bih umro", izjavio je, kalkulišući da je Gogins održavao deficit od preko 4.000 kalorija dnevno.

"Ovo je potpuno suludo", zaključio je Perna. "Smatram da ni jedan čovek na planeti ne bi mogao ovo da preživi sem Dejvida."

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group