Edi Hal pokidao biceps tokom treninga

Edi Hal je objavio da će njegova sa nestrpljenjem isčekivana borba sa Torom Bjornsonom morati da bude odložena nakon što je pokidao svoj biceps...

Bivši svetski Strongmen šampion obavestio je svoje obožavaoce da je pretrpeo tešku povredu mišića devetnaestog jula i da je bio na operaciji tri dana kasnije. Međutim, uprkos tome što je rekao da se oseća dobro i da je već krenuo na rehabilitaciju kako bi se vratio u punu fitnes formu, on je ipak priznao da se njegov dugo isčekivani meč sa kolegom strongmenom Bjornsonom, zakazan za osamnaesti septembar ove godine, ipak neće dogoditi.

33 godine star snagator izjavio je: "Imam prilično loše vesti, tokom treninga sam uputio prilično kilav levi kroše zbog kog sam završio pokidanog bicepsa. Ali dobra je vest ta što sam bio na operaciji, koja je bila potpuno uspešna. Biceps je ponovo povezan sa tetivama i već mogu da ga pomeram. Loša vest je ta što će meč morati da bude odložen, tako da se sigurno neće održati kada je zakazan. Radim sve što mogu kako bih se što pre oporavio i veoma se radujem vraćanju mojim treninzima. Međutim, najviše se radujem prilici da pokidam torovu facu."

Nakon ove objave, Tor je izjavio da će biti potpuno spreman čim Edi završi svoj oporavak i prevaziđe povredu. "Veoma sam razočaran, ali to ništa nije u mojim rukama", napisao je Tor. "Sledeća stavka u mojoj karijeri jeste da pronađem novog suparnika protiv koga ću se boriti u septembru. Ja ovo shvatam veoma ozbiljno i biću potpuno spreman. Kada Edi bude spreman, ja ću ga čekati."

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group