Jutjuber isprobao jedan od najtežih tridesetodnevnih izazova

Ukoliko želite jake tetive, Nordic hamstring curl vežba, koja je izuzetno teška i efikasna istovremeno će vam pomoći da ih dobijete...

"Nordic hamstring curl predstavlja jednu od najboljih i najisplativijih vežbi za tetive i potkolenice koja postoji", naveo je fitnes direktor Men's Health publikacije, Ebrnezer Semjuel. Upravo iz ovog razloga, jutjuber Konor Kurtis poželeo je da izvuče najviše iz nje. Kurtis je naglasio da Nordic Curl prvi put predstavljen davne 1880. godine i predstavlja pokret koji predstavlja pravi izazov za snagu nogu.

"U ovom slučaju potrebno je da potpuno dominirate delom pokreta u kome se spuštate ili ćete jednostavno pasti direktno na facu, dok je u podizanje uključena velika količina čiste snage", izjavio je Semjuel. "Ovo je takođe retka vežba sa ličnom kilažom u kojoj je fokus postavljen na savijanju nogu u kolenima umesto u ekstrakciji kukova, koje se dešava tokom pokreta u stilu mrtvog dizanja."

"Pomislio sam da mogu pokušati da popravim neke svoje slabosti i trenirati svakoga dana tokom čitavog meseca", dodao je jutjuber. Kako bi ovo uradio, on je krenuo u prodavnicu kako bi kupio parče drveta i nekoliko šrafova kako bi konstruisao svoju ličnu spravu i opremu koja oponaša vitičastu šipku.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group