Fitness - Vežbe

Momak mesec dana radio 100 biceps podizanja sa bućicama

Pogledajte kako se transformisao...

Youtuber, Lori Šo, odlučio je da bude zamorče i da uradi jedan eksperiment kako bi video kako će svakodnevno dizanje tegova uticati na njegove ruke, konkretno bicespe. On je odlučio da radi Biceps Curl vežbu, i da sa svakom rukom u jednom danu uradi 100 ponavljanja.

Biceps Curl je jedna od najlkaših, ali i najbljih vežbi za razvijanje, jačanje i povećavanje bicepsa. Pošto na inrernetu kruže mnogi fitnes izazovi od mesec dana, Šo je odlučio da se testira i da vidi koliko će njegova ruka biti veća posle svakodnevnog treniranja.

Pre početka izazova on je izmerio svoje bicepse u opuštenom i stegnutom stanju.

Njegov opušteni biceps imao je obim od 32 cm, dok je stegnutom stanju imao obim od 37 cm. Lori je tada uzeo naporno da trenera i da diže težine od 9 kilograma. Međutim, posle 2 nedelje kaže da se njegovo telo priviklo na tu težinu, pa je on počeo da diže i težine od 15 kilograma sa jednom rukom.

Nakon 30 dana, on je odlučio da ponovi merenja i evo šta je zaključio.

Obim njegovo bicepsa je porastao za oko 1.5 cm u opuštenom i stregnutom stanju, što nije mnogo, ali znači i dosta vizuelno povečava ruku. On kaže da bi ruke možda bile još veće da je radio neke druge vežbe, tako da se ovakav način treniranja definitvno isplati.

Pogledajte video klip ako želite da vidite kako je izgledalo njegov tridesetodnevni trening.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group