Fitness - Vežbe

Najbolja vežba za ravan stomak

Pomoću ove vežbe ćete dobiti stomak iz snova...

Svi želimo da skinemo višak kilograma, a stomak nam je najveći problem. Salo sa stomaka se defnitivno najteže skida, a kako godine odmiču, taj posao postaje sve teži. Mnogi od nas nisu u nekoj impresivnoj formi, pa teške stomačne vežbe znaju vrlo teško da nam padnu. Zbog toga vam predstavljamo jednu sjajnu vežbu koju možete raditi u svom domu i koja će vam pomoći da dobijete stomak iz snova. Za ovu vežbu vam je potrebna samo elastična traka i ništa više.

Vežba se radi na sledeći način.

Lezite na leđa i elastičnu traku stavite oko nogu, na sredinu vaših listova. Leđa moraju da vam budu ispravljena, a ruke trebaju da idu pored tela. Noge treba da podignete iznad zemlje oko 30 cm i da ih držite ispravljenim.

Noge ni u jednom trenutku ne smeju da vam dodirnu zemlju i ne smete ih savijati u kolenima, već samo u kukovima. Jednu nogu podižite, a drugu spuštajte, sve dok maksimalno ne zategnete traku. Zadržite par sekundi, a zatim zamenite noge. Uradite oko 12 ponavljanja u jednom setu i uradite 3-4 seta.

Ako vam je preteško, ruke možete staviti ispod zadnjice kako bi napravili bolji oslonac, ali se kasnije trudite da to radite bez ruku.

Videćete da će vam ova vežba vrlo brzo zateći stomak i da će masne naslage nestati.

Foto:Manslife

V.P.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group