Fitness - Vežbe

Rok pokazao nove trening metode na Instagramu

Ovaj čovek je prava ZVERINA!!!

Dvejn Džonson je poznatiji pod nadimkom Rok i on je nekadašnji rvač koji je postao uspešna holivudska zvezda i sigurni smo da ste ga videli u različitim filmskim ostvarenjima. Pored toga što je veoma dobar glumac, Rok je pravi fitnes manijak koji svakodnevno utroši po nekoliko sati na trening i pravilnu ishranu.

Kako bi svoju mišićnu masu zadržao, Rok dnevno unese 5000 kalorija i ponekad provede i do 6 sati u teretani. Na svom Instagram profilu, Rok svakodnevno kači trening savete i pomaže svojim fanovima da postignu željene rezultate u teretani, a ovoga puta on je pokazao nove trening metode pomoću kojih održava svoju telesnu masu i mišiće na svom isklesanom telu.

Dvejn je otkrio da voli da vežba u kasnim večernjim satima, jer kaže da su mu tada misli najčištije i da u tom vremenu nema nikog ko mu smeta. „Kada je kasno, znam da svi spavaju i znam da me niko neće zvati na telefon. Tada najbolje treniram jer sam u najvećem fokusu“, rekao je on i objasnio da takođe voli da trenira uveče jer na taj način izbacuje stres i posle toga mnogo bolje spava.

Pogledajte neke od vežbi koje on uveče radi i pogledajte na koji način ih on radi. Videćete, da se on ne trudi da uradi što veći broj ponavljanja, već na najpravilniji mogući način radi vežbe kako bi maksimalno ojačao svoje mišiće.

Pogledajte klipove:

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group