Teški trening borilačkih veština i vežbe glavne zvezde novog Mortal Kombat naslova

Luis Tan nije tip glumca koji samo izgleda atletski, jer ovaj čovek predstavlja akcionu zvezdu koja je na višem nivou od obične filmske magije, posebno iz razloga što može da se bori i realnom životu, takođe...

Tan, koga možete prepoznati iz velikih pojavljivanja na TV ekranima u Badlands i Wu Assassins serijama, ili filmskom platnu u Deadpool 2 naslovu, predstavlja jednog veoma iskusnog borca i poznavaoca borilačkih veština. Međutim, on može doneti daleko više od običnog pesničenja i uverljivog šutiranja. Zajedno sa njegovim pesnicama, kolenima i laktovima, on je podelio da intenzivno trenira sa katanama, nunčakama, motkama, pa čak i tajnim oružjima zbog svoje uloge MMA borca Kola Janga u predstojećem nastavku Mortal Kombat naslova.

Pripremajući se za film, Tan trenira tokom šest sati dnevno i šest dana nedeljno u Bankoku, u potpuno renoviranoj teretani za tajlandski boks. Režim ovog glumca prevazilazi bazne vežbe snage i kondicione treninge, jer on svoj fokus postavlja na uvežbavanju pokreta, udaračkim veštinama, kaskaderskoj koreografiju i radu u ringu, kako bi, kada snimanje krene, na setu delovao kao da su akcione scene njegova druga priroda. Nakon ovoga, Tan kreće sa tegovima i prolazi seanse vežbi koje uglavnom možemo videti i Train Like videima Men's Health publikacije o kojima često pišemo.  

Tan je ovoga puta izvdojio svoje dragoceno vreme kako bi ekipi snimatelja slikovito opisao kako jedan dan u životu hiper-atletske super-akcione zvezde izgleda. Glumac je ispraćen svojim trenerima, koordinatorima kaskada - Seng Stunt timom, prijateljima i kolegama glumcima Juju Čanom i Perl Tusijem, što jasno pokazuje da se ovaj tip treninga ne odvija u samoći. "Potrebno vam je da imate dobru podršku kaskaderskog tima kako bi kreirali akcioni film", izjavio je glumac. "Ovi momci mogu da prime udarac, odrade pravu reakciju, padnu i učine da sve vezano za akciju deluje izvrsno i glumci budu predstavljeni  na savršen način."

Tan definitivno poseduje odličan tim, ali njegova radna etika i talenat pomažu da sve ovo izvede na pravi način. U videu koji sledi predstavljamo vam samo nekoliko vežbi koje učesnici ne preporučuju da ponavljamo, tako da jedino što možemo uraditi jeste da se zavalimo i uživamo u snimku kreiranom iza kulisa radi otkrivanja načina koji pomažu jednom glumcu da postane vrhunski predstavnik akcionog žanra.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group