Tom Holand obožava bokserske treninge i zapravo je veoma dobar u ringu

Svaki karakter iz Marvelovog univerzuma poseduje svoje unikatne fizičke karakteristike, koje gotovo da predstavljaju njihove zaštitne znakove, dok su za Spajdermena one uključene u letenje, okretanje i ljuljanje na mreži...

Međutim, ispostavilo se da je Tom Holand, koji igra dobrog komšiju i popularnog superheroja u poslednjoj filmskoj izvedbi, zapravo veoma vešt sa svojim rukama, ako je suditi prema njegovom treneru. U kratkom klipu bokserskih vežbi sa trenerom Luisom Čandlerom, snimljenom tokom rada na predstojećem nastavku Spider-Man: No Way Home, ponovo objavljenom na Twitter platformi ove nedelje i podeljenom putem ESPN Ringside naloga, možemo videti Holanda prilikom demostracije svoje brzine i agilnosti u ringu.

Naravno, ovo nije prvi put da su internet publici predstavljene Holadnove fitnes rutine, jer je on bio jedna od originalnih slavnih ličnosti iza izazova stoja na rukama, koji je okupirao Instagram i TikTok prošle godine, ohrabrujući ljude da predstave svoju snagu, postajući istovremeno prvi glavni i viralni trend karantiskog perioda.

Iako je Holand profesionalni plesač, njegovi treninzi su definitivno postali daleko intenzivniji od kada se prvi put okušao u ulozi Pitera Parkera tokom 2016. godine i snimanja Captain America: Civil War naslova. U poslednjem intervjuu, glumac je u šali naglasio da su njegovi EMS treninzi najgora stavka tokom nastajanja Spajdermena. "Nosite crno odelo i oni vam postavljaju diode na telo, kako biste u suštini imali čas joge dok vas udaraju elektrošokovima. Bilo je užasno", izjavio je glumac.

Između dva Marvelova filma, on je svoje telo ponovo transformisao kako bi igrao ratnog veterana i zavisnika u filmu Cherry. Početkom ove godine, Tom Holand je predstavio rezultate priprema za film No Way Home, putem fotografije na kojoj je bez majice sa ličnim trenerom Dafijem Gaverom, najavljujući svoje namere za odmor od glume odmah nakon kompletiranja poslednjeg Marvelovog projekta. Kada uzmemo u obzir njegov gust raspored snimanja i naporne treninge kojima ih svakodnevno začinjava, ovom mladom glumcu nije moguće zameriti.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group