Fitness - Vežbe

Top 9 vežbi za velike i snažne podlaktice

Ako želite velike i snažne ruke,onda treniranje bicepsa i tricepsa nije dovoljno...

Gotovo svi muškarci koji idu u teretanu imaju dve želje, a to su veće ruke i veće grudi. Kada je reč o rukama, 99% muškaraca radi vežbe koje su fokusirane na bicepse i tricepse, jer misle da će aktivacijom ovih mišića dobiti željeni izgled ruke. Iako će biceps i triceps učiniti da vaša ruka izgleda jače, morate vežbati i podlaktivcu vaše ruke, ako želite da imate savršeni izgled i ravnomernu snagu.

Kad ne trenirate podlaktice, vaše ruke dobijaju asimetrični izgled, ruke će vam iznad lakta delovati napunpano i snažno, dok će ispod lakta delovati slabašno, pa ćete samim tim izgledati smešno i neproporcionalno.

Zato je važno da radite i vežbe za podlaktice kako biste ih ojačali i povećali i kako bi na kraju dobili izgled koji želite.

Mi smo pronašli odličan video klip jednog Youtubera koji nam pokazuje 9 različitih vežbi za mišiće podlaktice. Ove vežbe ćete lako uraditi, a one će vam pomoći da ojačate ruke i da poboljšate vaš izgled.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group