Virtual Games omogućuje svima da isprobaju krosfit vežbe i učestvuju u takmičenju

Ukoliko je pomisao da biste mogli postati krosfit atleta ikada sinula u vašoj glavi ili ukoliko ste ikada gledali neke od najspremnijih atleta na planeti i pomislili 'ovo bih mogao biti ja', imamo dobru vest za vas, ova disciplina želi da vas testira...

Krosfit takmičenje objavilo je početak VIrtual Games turnira, događaja u kom atlete amateri mogu testirati svoje veštine u nizu vežbi dizajniranih kako bi oponašale sve što elitni krosfiteri rade na pravim CrossFit šampionatima.

"Veoma smo srećni što možemo predstaviti naše vrituelno takmičenje, koje će se održati ove godine tokom CrossFit šampionata", izjavio je Dejv Kastro, predstavljajući najnovji projekat. "Ovo će biti događaj u kome možete učestvovati od kuće, prateći sve što atlete rade. Tako da svi zainteresovani imaju priliku da igraju, takmiče se i kompetiraju nešto zaista značajno."

U godinama koje dolaze, Kastro se nada da će Virtual Games događaji postati nešto veoma posebno što će pomoći ljudima da treniraju i okupe se iza jedne ideje stvarajući veliku sportsku manifestaciju u kojoj postaju učesnici u jednoj njenoj sezoni.

Svi zainteresovani ljubitelji fitnesa mogu ubrzati ovaj proces i dobro se pripremiti pred početak igara, jer je Kastro već izjavio da će prvi individualni događaj uključiti dugoprugaško plivanje i još duže takmičenje u veslanju, sa drugim događajem koji će biti sastavljen od povlačenja sanki, vežbi sa sopstvenom kilažom i prevrtanja nosača sa tegovina. Pošto će Virtual Games događaji potpuno kopirati pravo krosfit takmičenje, svima je pružena blaga prednost kako bi uložili trud u ove posebne dicipline.

Registrovanje za Virtual Games moguće je izvršiti tokom ovog meseca, dok će se događaj održati istoga dana kao i CrossFit Games šampionat, 28. jula. Svako ko je zainteresovan za ovaj događaj, može se registrovati na Virtual Games putem ovog linka.

Svi registrovani krosfiteri dobijaju ekskluzivnu majicu sa ovog događaja, dok svi koji postave svoje rezultate svake pojedinačne vežbe dobijaju oznaku "Virtually a Games athlete".

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group