Neobična dijeta i životni stil spasili su jednog čoveka i njegovu porodicu

Jedan Amerikanac tvrdi kako se njegov život potpuno promenio od kada je startovao sa dijetom pećinskog čoveka, proždirući testise, sirovu jetru i koštanu srž svakoga dana...

Brajan Džonson potpuno je izmenio svoj život pre oko dvadeset godina primetivši da se njegova deca konstantno razboljevaju. Iz ovog razloga on je odlučio da izbaci prerađevine i počne da prati ono što naziva 'Devet načela predaka', odnosno program koji mu diktira kako jede, vežba i spava. On je od tada postao poznat kao 'Liver King' na svom nalogu, posebno zbog činjenice da jede velike količine sirove jetre svakoga dana i konstantno postuje treninge putem svog TikTok naloga i predstavlja svima svoju impresivnu fiziku.

Govoreći o svojoj odluci da potpuno promeni živoni stil svoje porodice, Brajan je izjavio: "Što su više kontakta sa modernim svetom imali, alergije mojih sinova su postajale sve ozbiljnije i opasnije. Vreme provedeno napolju dovodilo je do zastrašujućih osipa. Čak je i kontakt sa našim porodičnim psom izazivalo kratak dah, natečene oči i slinave noseve. Pravi razlog za buđenje predstavljalo je kada su moji sinovi prestali da dišu. Imali smo mnogo sreće. Stigli smo u bolnicu na vreme."

"Moja žena i ja smo bili odlučni da se suočimo sa svim ovim i nikada više ne testiramo svoju sreću na ovaj način. Uradili smo sve što je bilo u našoj moći, baš kao što bi i svaki roditelj uradio. Upravo ovde naše putovanje počinje. Prvo smo eliminisalli svu prerađenu hranu. Počeli smo da se upoznajemo sa ishranom naših predaka, sezonskim voćem i povrćem, životinjskom anatomijom od glave do repa i najhranjivijim njihovim delom - jetrom. U roku od dve nedelje videli smo neverovatne promene kod naše dece, ali i kod nas. Dve decenije kasnije i dalje jedem gotovo pola kilograma jetre svakoga dana."

Brajanovih Devet načela predata predstavljaju:

Spavanje

Ovde se sve zasniva na optimizaciji vašeg odmora, uživanja u poslednjem obroku tokom dana nekoliko sati pre odlaska u krevet i osiguravanja toga da vam pažnju ne odvlače telefoni.

Kretanje

Brajan odlazi na tridesetominutne šetnje svakoga dana, bilo da je kiša, sneg ili sunce, održavajući konstantno ovu rutinu. Kako sam tvrdi: "Dobrostanje izgrađeno iz dobro izbalansiranog pokreta ukida potrebu za konzumativno baziranim zadovoljstvima".

Zaštita

Stavka zasnovana na zaštiti ličnosti od svih navodnih opasnosti modernog sveta, kao što su WiFi i fluoridi. "Opasnosti kao što su ove polako se talože i uz aditivni efekat polako nam remete hormone, metabolizam i mogućnost da odmorimo u dubokom snu", dodao je kralj jetre.

Hrana

Otarasite se prerađene hrane obogaćene šećerima i visokim količinama masti, tečnih kalorija i semenih ulja.

Sunce

Brajan uvek nastoji da tokom sredine dana prikupi što je više moguće D vitamina, za koji tvrdi da savršeno sarađuje sa vitaminima A i K koji mogu biti pronađeni u jetri i koštanoj srži i koji se smatraju rastvaračima masti.

Hladnoća

Liver King tvrdi da je od vitalnog značaja izlagati se prirodnim elementima, provoditi duže vremena u hladnim kupkama, rekama i jezerima. On navodi da mu ovo pomaže sa cirkulacijom i izgrađuje prirodnu zaštitu organizma.

Borba

Ovaj segment njegovih načela zapravo se ne zasniva na tučama, već kako sam Brajan tvrdi, bitno je da uvek ispred sebe postavljamo izazovne ciljeve.

Povezivanje

Brajan često izuje svoje cipele i ode u duge šetnje, što mu, kako sam navodi, pomaže da se spoji sa Majkom Prirodom i Zemljom. Ovo takođe za njega ima veoma umirujući efekat, koji mu održava regulaciju savršenog krvnog pritiska i kvalitet sna.

Socijalne veze

"Odložite svoje telefone i provedite vreme sa svojim voljenima i prijateljima. Nama je uvek potreban neko i uvek ćemo biti društvena bića."

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group