Kako izgleda nova kuća LeBrona Džejmsa

Svi smo već navikli na činjenicu da zvezde sporta voze najbolja kola, žive u najlepšim kućama i šetaju neke od najlepših žena sveta…

Ipak, kada jedan od njih odluči da promeni svoju karijeru, pređe u nov tim i uzburka svet sporta, uvek ostanemo bez teksta. Kao što i sami znate, apsolutna legenda NBA, LeBron Džejms, relativno skoro je objavio svoj premeštaj u Los Anđeles, a brojni ljudi i fanovi sporta koji ga redovno prate i upućeni su u njegov život, nisu bili iznenađeni ovim potezom.

Nekoliko meseci pre nego što je zvanično objavio svoju odluku, LeBron je kupio novu vilu u Los Anđelesu po ceni od dvadeset tri miliona dolara, što nije baš i neki trag, ako uzmemo u obzir da je to njegova treća kuća ukupno, a druga po redu u Los Anđelesu. Naravno, nova vila košarkaškog asa nalazi se u Brentvudu. Skoro izgrađena velelepna palata, deluje nam kao da je idealna opcija za LeBrona i njegovu porodicu, sa osam spavaćih soba i jedanaest kupatila. On ima skoro pa sasvim dovoljno mesta za svoje saigrače, pri čemu je glavna spavaća soba, sa ogromnim ugradnim garderoberom veličine beogradske garsonjere, privatnim dvorištem i dualnim kupatilom šlag na torti.

Kada LeBron ne puca na koš, on vrlo lako može organizovati zabavu u svom novom domu, zahvaljujući kuhinji pravljenoj po meri, koju akcentuju podovi od prirodne francuske hrastovine i mermera, veličanstvenom baru od oniksa i vinskom podrumu. Ali, to nije sve!

Podovi od hrastovine nas podsećaju na košarkaške terene, dok ova vila poseduje i lift koji LeBrona i njegovo društvo sa lakoćom može prebaciti do krovne terase. Štaviše, luksuzno otvoreno dvorište prekriveno je mermerom i deluje kao idealni prostor za opuštene večernje zabave i uživanje u pogledu na zvezde. Kao što se dalo očekivati, njegova nova vila poseduje igraonicu i umetničku sobu za cigare, kao i privatni bioskop i kućnu kancelariju.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group