Ronaldo prodaje svoj privatni avion jer mu više nije dovoljno prostran

Čitav svet je u panici zbog masivne inflacije i bojazni od moguće recesije koja je poslala berze i cene kriptovaluta u slobodan pad...

Međutim, najbogatiji milijarderi i slavne ličnosti nikako nisu raspoloženi da prionu merama štednje, makar ne još uvek, dok su trenutno neki od njih zauzeti potragom za novim avionima. Nekoliko nedelja ranije svet je saznao da je Elon Mask završio sa svojim Gulfstream G650ER modelom i da je poručio novi G700 poslovni mlaznjak kao zamenu za njega.

Najbogatijem čoveku na svetu priključio se i Kristijano Ronaldo, koji takođe sada želi da se ponovi i zameni svoj trenutni privatni mlaznjak zbog toga što mu je previše mali. Kako je preneo The Sun, zvezda Mančester Junajteda postavila je svoj privatni avion Gulfstream G200 na prodaju za 24 miliona dolara.

Letelica je kupljena od strane Ronalda 2015. godine i od tada se nalazi u upotrebi. Poslovni mlaznjak sa dva motora prvi put je predstavljen 1991. i ostao je u proizvodnji sve do 2011. godine, pre nego što ga je zamenio G280. Letelica može prevoziti deset putnika unutar svoje kabine, u zavisnosti od njene konfiguracije.

Avion poseduje prelazni opseg od 6.296,8 kilometara i maksimalnu brzinu od 849,7 km/h. Trideset i sedam godina star fudbaler koristio je svoj avion za letove do egzotičnih lokacija tokom slobodnog vremena i praznika u pratnji Georgine Rodrigez i njihove dece. Kada ne koristi svoju letelicu, Ronaldo je iznajmljuje po cenama koje se kreću od šest do deset hiljada dolara po satu.

Ronaldov G200 opremljen je svim luksuznim potrepštinama, uključujući Wi-Fi, telefon, faks mašinu, električnu rernu, mikrotalasnu, frižider i sistem za zabavu. Za sada niko ne zna zvanično koji će model biti zamena za trenutni Gulfstream G200 model Kristijana Ronalda, ali ukoliko imamo u vidu da želi da ga zameni za nešto veći i prostraniji avion, onda definitivno možemo reći da novi Gulfstream G700 može predstavljati njegov prvi izbor.

Ukoliko se ne odluči za bilo šta iz Gulfstream opsega, Ronaldov sledeći privatni mlaznjak takođe može biti i Bombardier Global 8000, koji stiže sa neverovatnim prelaznim opsegom od 14.816 kilometara i rekordnu maksimalnu brzinu od 0,94 Maha (1.160,7 km/h).

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group