U avionu britanske aviokompanije poslužen doručak kao izvučen iz kontejnera

Kompanija British Airways dala je zvaničnu izjavu povodom fotografije na kojoj je moguće videti obrok, koji liči na nešto što može proizaći iz ljudske zadnjice, poslužen u prvoj klasi njihovog leta...

Fotografija ovog užasavajućeg obroka poslata je TV prezenteru Džejnu Hoksu, koji je podelio dalje putem društvenih mreža i potvrđeno je da je on poslužen na putu od Abudža do Londona. Nije prošlo previše i post je zapalio Twitter platformu, što nije nikakvo iznenađenje, jer videti ovako nešto u prvoj klasi, na letu iz Abudža, koji košta oko šest hiljada funti, jednostavno ne može proći neopaženo.

Kako je prezenter u svom postu naveo: „Prva klasa BritishAirways doručak. Vaše mišljenje?“, a mišljenja je bilo itekao. Nudeći svoj odgovor, jedan korisnik Twitter platforme napisao je: „Nema tu ničega od prve klase. To su tri stvari koje su gotovo neprepoznatljive. Jedno mora biti jaje, pošto je doručak u pitanju, ali ipak izgleda kao krompir salata. Šta je dođavola ovo žuto? Ove braon stvari, šta je ovo? Ovo nije crni puding, stoga šta je ovo? Deluje mi kao spaljeni paradajz“.

Drugi korisnik je dodao: „Ljudi se bore kako bi prehranili svoje porodice i zagrejali svoje domove. Ukoliko ste već dovoljno srećni da letite prvom klasom, onda možda možete ceniti komičnu vrednost ovog jednog lošeg obroka. Nemojte koristiti priliku da svoje bogatstvo gurate ljudima u lice“.

Kako je portparol kompanije British Airways izjavio za medije: „Razgovarali smo sa saradnicima koji se bave keteringom kako bismo shvatili šta se ovde dogodilo, jer ono što vidimo svakako ne ispunjava naše svakodnevne standarde. Zaista nam je žao što smo ovom prilikom izneverili naše verne korisnike“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group