Klinac koji je uhodio Maska sada prati novu pticu Zakerberga Marka

Tinejdžer koji se bavi programiranjem i koga se sećate kao momka koji je pratio avion Elona Maska, sada je uboo novu premiju otkrivajući novi privatni avion generalnog direktora kompanije Meta, Marka Zakerberga...

Naravno, automatski je nastao Twitter nalog koji prati sve navodne letove Zakerbergove nove privatne letelice i njene putanje do različitih destinacija. Svini je čak podelio i fotografiju aviona putem iste platforme ističući da je konačno pronašao Zakebergovu ptičicu i brojna putovanja za koja tvrdi da su njegova. Twitter nalog nazvan ZuccJet zapravo nije nov, jer je automatizovani bot počeo da prati privatne letove jednog od osnivača Facebook platforme, ali je mlađani Svini otkrio prošlog aprila da letelica koju prati nije više u vlasništvu najpopularnijeg čoveka guštera.

Kompanija Meta otkrila je da će novi Zakerbergov avion stići tokom marta meseca ove godine, objavljujući: „Verujemo da uloga gospodina Zakerberga stvara neobičnu poziciju, on je sinonim imena Meta i kao rezultat toga, svaka negativna konotacija sa našim brendom direktno je povezana sa njim i uglavnom se povezuju sa njegovim imenom“. Niko do sada zvanično i nezavisno nije mogao potvrditi da je avion sa brojem N68885 kreiran kako bi isključivo Zakerberg leteo njime.

Od kada je postigao veliki uspeh sa Twitter nalogom koji je pratio Elona Maska, Svini je startovao nekoliko sličnih automatizovanih naloga kako bi pratio privatne letove 15 milijardera. On je čak kreirao i posebnu stranu na kojoj prati privatne jahte koje su u vlasništvu ruskih milionera. Svi njegovi nalozi donose podatke u realnom vremenu. Uprkos izdašnoj Maskovoj ponudi kako bi Elonjet nalog bio sklonjen, Svini je ipak odlučio da cena ovog posla iznosi 50.000 dolara, stoga nam samo ostaje da vidimo koji će korak napraviti izvršni direktor i koosnivač najpopularnije društvene mreže na svetu.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group