Koristio je steroide i zamalo umro!

Ovo je čovek kome su zamalo eksplodirale ruke...

U poslednje vreme čuli smo dosta priča i tračeva koji se tiču steroida. Svi znamo da anabolični steroidi nisu zdravi, ali mnogi tvrde da se uz normalnu i pažljivu upotrebu mogu sigurno koristiti.  Drugari, zapamtite ovo, NIKADA NEMOJTE KORISTITI STEROIDE. Ove supstance mogu ozbiljno da ugroze vaše zdravlje.

Dokaz ove činjenice je bodibilder Greg Valentino, koji je na svojoj koži osetio posledice upotrebe steroida.  Greg Valentino je ušao u Ginisovu knjigu rekorda kao čovek sa najvećim bicepsom na svetu. On je slavu stekao svojim fintes režimom, savetima i treninzima koje je delio sa drugima. Osvojio je dosta titula u svetu bodibildinga, ali njemu to nije bilo dovoljno.

Greg je osetio potrebu da svoj fizički izgled dovede do ekstremnih proporcija. Bio je opsednut svojim izgledom, pogotovo svojim bicepsima. Kako bi ostvario svoj cilj, on se okrenuo opasnim anaboličkim steroidima koji su od njega napravili “čudaka”.

Njegovi bicepsi podsećali su na dve ogromne lopte koje su usađene ispod njegove kože. On je toliko preterao sa unosom steroida da više to nije mogao da krije. Postao je jedan od najomraženijih bodibildera i to mu je oduzelo svu slavu. Međutim, to nije sve.

Zbog ogromnih količina steroida, njegove ruke su bile toliko napumpane, da su bukvalno počele da pucaju. Doktori su ovo poredili sa bubuljicom koja eksplodira, jer su njegovi biceopsi bili upravo to, velika napunjena lopta.

Greg Valentino je pokušao sam da izvuče višak tečnosti iz svojih mišića, ali je na kraju završio u bolnici i umalo nije izgubio svoj život. Doktori su morali da odstrane njegove enormne bicepse, koji su sada upola manji.

Greg je pretrpeo ozbiljne posledice, njegova jetra je bila skoro uništena i imao je jedan srčani udar i jedan moždani udar.

Greg je sada “skinut” sa steroida, ali zbog njih  još uvek oseća posledice koje će ga pratiti do kraja života. Iako je ovu “nesreću” pretrpeo pre 10 godina, on sada pokušava da ljudima pokaže pravu stranu STEROIDA.

Pogledajte galeriju i video klip koji će vam bolje pokazati, kako je Greg Valentino izgledao zahvaljujući steroidima.

Nadamo se da ćete izvući pouku.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group