Čovek koji mesecima jede samo sirovo meso tvrdi da je odabrao najbolju ishranu

Pratioci jednog čudnog influensera zabrinuti su za njegovo zdravlje jer već 166 dana preživljava na ishrani baziranoj na sirovom mesu...

Jedan Amerikanac putem Instagrama dokumentovao je čitavo svoje bizarno putovanje tokom nekoliko poslednjih meseci. Svakoga dana, on postavlja snimke i deli ih sa svojim pratiocima objašnjavajući šta jede svakoga dana, bilo da se radi o sirovoj piletini, govedini, žumancima, ribi ili sveže pomuženom mleku.

Obrazlažući svoju odluku prethodno, ovaj momak je napisao: „Komad krave i ovčije mleko. Govedina postaje moj omiljeni obrok. Zbog malih troškova, lakoće po pitanju konzumacije u većim količinama i u okviru od četiri minuta otprilike, unos 800 kalorija od mesa koje se odlično vari, predstavlja najlakši proces“.

„Kada bih išao na čipotle ili burito, veorvatno bih dosegao 1,000 kalorija, ali meso je termički obrađeno u ovim slučajevima, tako da su svi nutritivni sastojci isparili, dok 90% svog povrća koje se tu nalazi mi zapravo ne možemo da svarimo u potpunosti. Plaćao bih oko 13 dolara dnevno za hranu koja je zabavna i ukusna, ali je potpuno neefikasna."

Međutim, pojedini pratioci počeli su da iznose svoje zabrinutosti po pitanju njegove dijete, za koju veruju da donosi brojne negativne uticaje po njegovo zdravlje. U poslednjem postu, ovaj čovek može biti viđen kako jede gotovo kilogram sirovog mesa, zalivajući ga flašom vode, potvrđujući da je to sve što će piti i jesti tog dana.

Kako je napisao: „Mesožderska dijeta predstavlja nešto što pratim pomno i veoma sam zainteresovan za nju, ne jedem samo meso lično, ali postoji dosta toga što može da se nauči iz ovakve ishrane u svakom slučaju. On promoviše meso tako da smo u istom timu, dok ova ideja prevazilazi norme i predstavlja najbolju opciju za ljude koji imaju zdravstvene probleme ili loše reakcije na hranu“.

„Meso je jedina hrana na koju niko nema lošu reakciju, osim onih usamljenih zvezda koje su izmislile veliko povrće, dok mrtve životinje predstavljaju jedinu grupu hrane koja poseduje sve mikronutrijente koji su ljudima potrebni. Naučio sam dosta o prirodi, farmerskom životu, zemlji, istoriji i nutricionizmu prateći ljude koji koriste mesoždersku dijetu.“

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group