Izgubio više od pet kilograma i vratio savršenu formu za mesec dana

Nakon što je nabacio nešto kilograma, jutjuber Vil Tenison, postao je nezadovoljan svojim izgledom i fizikom, odlučivši ubrzo da se vrati na stari put...

U novom snimku na svom kanalu, ovaj čovek je podelio promene koje je primenio u svom životnom stilu kako bi mu pomogle da smrša 5,26 kilograma tokom mesec dana. Tenison je startovao sa deficitnim obrocima po pitanju kalorija, konzumirajući 2.500 dnevno, ali ubrzo je svhatio da veoma brzo gubi kilažu i upravo ta činjenica nije bezbedna niti održiva, tako da je ipak podigao unos kalorija na 2.750 do kraja prve nedelje.

Pored toga, ovaj fitnes entuzijasta jeo je identične obroke svakoga dana. Tipičan doručak pred trening za ovog čoveka predstavljao je jogurt obogaćen proteinskim praškom, mlekom od indijskog oraha, puterom od kikirikija i bobičasto voće. Ručak se sastojao od piletine, kupusa i tikvica, sa dodatkom pečene bundeve. Za večeru, Tenison je konzumirao francuski dvopek sa prelivom kreiranim od ćurećeg mlevenog mesa, dok je kraj svakoga dana rezervisao za proteinski šejk.

Tenison nije prilagođavao svoje trening rutine novom načinu ishrane previše, osim što je omogućio sebi nešto više vremena za oporavak između vežbi, posebno zbog toga što se više zamarao zbog unosa manje količine kalorija.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group