Neverovatan 5-minutni kardio trening

Za samo 5 minuta bićete umorni kao da ste trčali sat vremena na traci za trčanje...

Kardio vežbe su neophodne ako želite da sagorevate više masti i da topite kalorije. Ovaj tip vežbi je neizbežan kod ljudi koji imaju višak kilograma, a takođe, kardio vežbe će vam pomoći da postanete i izdržljivi i da imate bolju kondiciju.

Trčanje i vožnja bicikla su najpopularnije kardio vežbe i donose odlične rezultate, ali ovoga puta mi vam predstavljamo trening koji će vam oduzeti samo 5 minuta i koji uključuje preskakanje konopca. Preskakanje konopca je vrlo efektivna kardio vežba koja pokreće čitavo vaše telo i koje neverovatno brzo sagoreva kalorije, pa je to razlog zbog kojih bokseri, fudbaleri i košarkaši i drugi sportisti svakodnevno rade ovu vežbu.

Ovaj trening se sastoji od nekoliko različitih vežbi koje su pomešane sa preskakanjem konopca. Svaku vežbu treba da radite 30 sekundi i da se između vežbi odmorite 10 sekundi. Kada uradite sve vežbe. Odmorite se minut, a zatim uradite još 4 serije.

Pogledajte koje vežbe treba da radite:

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group