Ovo je jedna od najboljih vežbi za stomak

Ako želite stomak od kamena, onda ovu vežbu morate raditi...

Svi oni koji idu u teretanu sa ciljem da ojačaju i ulepšaju svoje telo, žele stomak iz snova. Isklesane i čvrste pločice su san mnogih muškaraca, pa su zbog toga vežbe za stomak jedne od najpopularnijih. Pošto se do isklesanih trbušnjaka teško dolazi, postoji bezbroj varijacija ovih vežbi koje omogućavaju da se svi mišići stomaka istovremeno treniraju.

Međutim, iako se vežbe za stomak dosta rade, ovu varijaciju zapostavljaju mnogi, a pitanju je ABDOMINAL HOLD. Ova vežba će vam pomoći da aktivirate sve stomačne mišiće i da povećate celokupnu snagu vašeg tela.

Evo kako se ova vežba radi:

Prvo pronađite jednu stabilnu i čvrstu stolicu koja može da izdrži vašu težinu. Kada to uradite sledeći korak je da se oslonite rukama o sedište stolice i da kolena podignete ka stomaku. U tom položaju treba da ostanete od 5 do 10 sekundi, a zatim se vratite u sedeći položaj. Ovu vežbu radite neprestano jedan minut sa vraćanjem u sedeći položaj. Kada prođe jedan minut malo se odmorite, a zatim krenite na drugu seriju.

Pogledajte video klip kako bi videli kako se pravilno radi ova vežba.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group