Crveni – najjači matorac u Bruklinu

Kada budete videli kako ovaj čovek izgleda, nećete moći da poverujete da on ima 53 godine...

Ovaj čovek nije otkrio svoje ime, ali je otkrio svoju filozofiju i tajnu snažnog i mladalačkog izgleda. Crveni je samo jedan od mnogih starosedeoca Bruklina, ali za razliku od njegovih prijatelja i komšija koji se bave kriminalom i prodajom droge. Crveni svakodnevno trenira i pomaže klincima i omaldini da stanu na pravi put, da budu zdravi i da ojačaju svoje telo i duh.

Crveni ima 53 godine, ali njegovo telo i njegov fizički izgled govore drugačije. Kada ovog čoveka vidite, ne biste mu dali preko 30 godina, a on tvrdi da je za njegov mladalački izgled zaslužan samo Street Wourkout koji godinama trenira. On ne koristi nikakve tegove i nikakvu suplementaciju, već samo trenira u parkovima koristeći klube i penjalice, a radi samo vežbe koje uključuju korišćenje njegve težine.

Crveni tvrdi da su ove vežbe najzdravije i najprirodnije i da dovode do savršenih rezultata. On takođe kaže za sebe da je filozof i trudi se da svima da dobre savete koji će im pomoći da pronađu uspeh i sreću u životu.

“Vaše telo je kao brod koji prenosi vašu dušu i koji plovi po moru koje se zove život. Što je vaš broj jači i izdžljivji, vaša duša će biti duže zaštićenija i dugovečnija. More kao što je život nekada može biti mirno, a nekada uzburkano, pa je zato bitno da vaš brod bude spreman na sve. U zdravom telu leži zdrav duh i to je potpuno tačno”, poručio je Crveni i pokazao koje on vežbe svakodnevno radi po parkovima Bruklina.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group