Evo šta se desi kada prvi put odete u teretanu

Iako je teretana postala deo svakodnevnice velikog broja ljudi, neki pojedinci još uvek nisu kročili na ovo mesto...

Prosto je neverovatno da neko danas nije išao, ili makar ušao u teretanu, ali verovatno je imao dobar izgovor. Neko možda više preferira „ulični“ trening ili se bavi nekim konkretnim sportom pa mu i teretana nije potrebna. Međutim, problem se javlja kada odete u teretanu i niste upućeni u vežbe i sprave koje vas okružuju.

To je upravo šta se dešava ovim ljudima. Naravno, nisu svi „fejlovi“ na ovom klipu zbog neznanja. Neki ljudi vole da izmišljaju svoje vežbe, koje nikakve veze nemaju sa mozgom, ali dobro, ako ih to čini srećnim neka ih. Kao i u svakom sportu, i u teretani su moguće povrede, padovi i nezgode, ali pojedini „sportisti“ zaista nisu imali sreće, jer su uspeli da se izblamiraju pred čitavom teretanom.

Mi vam toplo prerporučujemo da pre prvog odlaska u teretanu, angažujete privatnog trrenera, koji će vam makar na sat vremena pokazati kako šta funkcioniše i kako koje vežbe da radite.

Pogledajte video klip koji će vas nasmejati do suza.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group