Fitness - Fitness saveti

Kako da smršate za kratak vremenski period

Ovo je najbolji način da skinete višak kilograma...

Šon Arent, fitnes instruktor i direktor centra za zdravlje na Rutgers univerzitetu, otkrio je šta treba da radite ako želite da za kratak vremenski period izgubite višak kilograma i tako svoje telo dovedete u formu.

Prva stvar o kojoj morate da povedete računa jeste ishrana. Ishrana je od ključnog značaja za gubitak kilograma. To ne znači da morate da mučite sebe sa ekstremnim dijetama. Jednostavno treba da jedete proteinsku hranu koja će hraniti vaše mišiće i da smanjite unos masti koje vam stvaraju masne naslage. Ugljeni hidrati će vam takođe pomoći, ali njih trebate umereno da unosite.

Morate da izbegavate hranu koja ima puno šećera, i da izbegavate svu “brzu” hranu, jer je upravo takva vrsta hrane najveća prepreka koja vas sprečava da dobijete željeni izgled.

Pogledajte koja je to najbolja proteinska hrana

Druga i isto toliko važna stvar jeste trening. Teško ćete uspeti da izgubite kilograme brzo ako samo regulišete ishranu. Morate se potruditi da sagorite što više kalorija u toku dana i da na taj način dovedete svoje telo u bolju formu.

Kardio vežbe su definitivno najbolje. Trčanje, vožnja bicikla, preskakanje kanapa i druge slične vežbe koje vas teraju da se znojite i zadišete biće odlične i vaš najveći prijatelj u ovom zadatku.

“ Potrebno je da nađete zlatnu sredinu. To je taj savršeni spoj ishrane i treninga koji najpozitivnije utiče na vaše telo. Kada to uspete da nađete nećete imati problem da dobijete željeni fizički izgled. Zapamtite dobra ishrana , jak trening i puno rada će vas dovesti do cilja”, rekao je Šon Arent.

Pogledajte 70 različitih kardio vežbi koje možete raditi

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group