Fitness - Fitness saveti

Najukusniji proteinski šejk koji treba piti pred trening

Ukusan i zdrav proteinski obrok koji će vam dati energiju i hranu za naporne i zahtevne treninge...

Proteinski šejkovi su obavezna suplementacija ako trenirate i ako želite da povećate mišićnu masu. Međutim, pošto se ovi šejkovi piju svakodnevno i to po nekoliko puta, njihov ukus može da dosadi, pa čak i da stvori odbojnost. Ishrana mora da bude raznovrsna kako bi vam sve bilo ukusno, ali pošto proteine morate piti svaki dan, naročito kada trenirate, onda je gotovo definitivno da će vam oni kad tad dosaditi.

Mi smo odlučili da vam damo jednostavan i lagan recept za sjajan i lagan proteinski šejk od banane koji će vas lepo nahraniti i zadovoljiti, ali koji će vam pre svega dati zalihu hrane kojom ćete hraniti vaše mišiće.

Sastojci koji su vam potrebni:

Bademovo mleko
Jedna banana
Whey protein od vanile
Velika kašika meda

Kao što vidite, samo 4 sastojka su dobra da učine da vaš šejk bude odličan i ukusan. Ove sastojke ubacite u blender i lepo ih spojite, a zatim sipajte u vaš šejker. Napitak popijte na putu do teretane, a možete čak i deo šejka ostaviti i konzumirati ga u toku treninga, kako biste se okrepili i nahranili.

Zbog malog broja sastojaka, ovaj šejk je lagan i odličan za varenje i konzumiranje, ali vrlo efektivan, što ga čini sjajnim obrokom pred sam trening.

Foto: Medical News Today

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group