Fitness - Ishrana

Najlakši način da očistite telo od toksina

Ako želite da se detoksirate i da pomognete vašem telu da bude zdravije i dugovečnije, onda uradite ovu proceduru...

Zbog loše ishrane i različitih hemijskih preparata koje koristite, vaše telo vrlo lako može biti prezasićeno toksinima i drugim otrovima koji štete vašem zdravlju i skraćuju vam život. Zbog toga je vrlo važno da povremeno čistite vaše telo od toksina. Postoje različite metode i dijete koje dovode do detoksikacije, ali mi vam nudmo najprirodnije i najlakše rešenje ovog problema.

Prva stvar koju morate raditi jeste da pijete iskjlučivo vodu. Izbacite sve gazirane sokove, napitke koje sadrže šećer i naročito alkohol i samo pijte vodu. Voda pomaže da se toksini bolje izbace iz organizma preko urina i znoja.

Fizička aktivnost je takođe od ključnog značaja jer se toksini putem znoja izbacuju, a cirkulacija se poboljšava što dovodi do bržeg čišćenja organizma.

Ishrana mora da bude blaga i da se najviše sastoji od povrća, jer povrće u sebi sadrži elemente koji vezuju toksine za sebe i na taj način ih iliminišu iz tela.

Probiotici su takođe važni i postarajte se da ih unosite u telo putem tableta ili jogurta. Oni će poboljšati crevnu floru i izbaciti toksine iz stomaka.

Na kraju, koristite komzetičke preprarate i sapune koji su napravljeni od prirodnih sastojaka i koji ne sadrže hemikalije.

Ako ovo budete radili 7-10 dana, vaše telo će eliminisati sve štetne i nepotrebne toksine.

Foto: everydayhealth.com

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group