Fitness - Ishrana

Proteinske palačinke od samo 3 sastojka

Sjajan i zdrav doručak...

Sigurni smo da ste priemtili da proteinske palačinke postaju sve veći hit i da osobe koje treniraju obožavaju da jedu ovakve proizvode, a razlog za to jeste što ovakve palačinke ne sadrže mnogo šećera, nemaju mnogo ugljenih hidrata, i sadrže veliku količinu proteina koji su vitalni za izgradnju i jačanje mišića.

Ovakav proteinski obrok može biti sjajna nagrada posle treninga, a istovremeno će vas nahraniti, zadovoljiti i omogućiti vašim mišićima pravilnu regenaraciju i oporavak.

Iako se ovakve poroteinske palačinke mogu napraviti od različitih sastojaka, mi smo odlučili da vam predstavimo najlakšu metodu koja će zahtevati da imate samo 3 sastojka, a  to su:

Belanca
Banane
Vej protein

U blender jednostavno ubacite belanca, bananu ili deo banane i proteinski prah po želji i sve lepo sjedinite, a zatim na malo putera ili ulja ispržite vaše palačinke. Na njih možete dodati mlao javorovog sirupa ili šumskog voća i vaš savršeni slatki obrok će biti spreman za tili čas.

Pogledajte kako ova prelepa devojka pravi proteinske palačinke:

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group