Fitness - Vežbe

10-minutni trening za stomak od kamena

Ako želite da ojačate stomak i istopite salo sa njega, onda je ovo trening za vas...

Želja za čvrstim i izdefinisanim stomakom je razlog mnogih muškaraca zbog kojeg počinju da treniraju i da posećuju teretanu. Ne kažemo da svi moraju da imaju pločice, ali se slažemo da pivski stomak nije nikome privlačan. Vežbe za trbušne mišiće često znaju da budu vrlo dosadne i zahtevaju dosta vremena od vas. Potrebno je izdvojiti dosta vremena svakog dana kako biste počeli da primećujete rezulate.

Ipak, mi smo pronašli trening koji možete raditi kod vaše kuće i za koji će vam trebati samo malo izdvojenog vremena i roler za stomak koji lako možete nabaviti u prodavnicama fitnes opreme. Ovaj trening se sastoji od nekoliko vezanih vežbi za stomak koje su dosta teške i zahtevne, ali koje imaju veliki uticaj na sve stomačne mišiće.

Cilj ovog treninga je da za kratak vremenski period aktivirate što više mišića i da ih dobro namučite, jer ćete tako najbrže gubiti salo na stomaku, a istovremno ćete dobijati i izdefinisane pločice koje će posle nekoliko nedelja početi da izbijaju na površinu.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group