Fitness - Vežbe

Ludački trening RUSKIH specijalnih jedinica

Ko se njima suprostavi, odmah shvati da je napravio fatalnu grešku...

Rusija je poznata po svojim jakim i dobro organizovanim vojnim jedinicama, ali Specnaz specijalne jedinice su definitivno najpoznatije. Za pripadnike ove jedinice se kaže da su oni najspremnija vojska na svetu, a evo i zašto.

Svi oni koji se prijave za ovu vojsku, znaju da će prođi kroz rigorozne trening rutine koje se mogu meriti sa paklom, ali isto tako znaju da će posle njih biti snažniji od čelika.

Njihov trening sastoji se iz ogromnog broja neverovatno teških vežbi koje ih čine neverovatno jakim i izdržljivim. Pre svega, Specnaz jedinice treniraju svoje telo i duh i to postižu vežbama kao što su kilometarsko trčanje sa opterećenjem i preskakanje opasnih prepreka.

Oružana obuka je naravno neizbežna, pa su ovi momci pravi majstori naoružanja. Oni treniraju da budu nerazdvojni od svoje puške i pištolja pa sa njima trče i rade mnoge vežbe. Kontrola i preciznost je vrlo bitna, pa je veliki deo treninga posvećen upravo preciznom pucanju i upravljanju oružija.

U video klipu ispod, možete videti jedan sitan delić njihovog neverovatnog treninga, koji ih od običnih ljudi pretvara u SUPER-LJUDE.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group