Fitness - Vežbe

Skok čučanj - sjajna kardio vežba za završetak treninga

Ako niste neki ljubitelj kardio vežbi, a ipak želite da skinete višak kilograma, možda će vam ova vežba pomoći...

Dugotrajno trčanje, vožnja bicikla i druge kardio vežbe često znaju da budu najdosadniji deo treninga. Verovatno je to zato što kardio trening zahteva dosta vremena. Ipak, kardio vežbe su neizbežan deo treninga, ako imate za cilj smanjenje telesne mase.

Postoji sjajna kardio vežba koja će vam pružiti sjajne rezultate za samo 4 minuta dnevno, ali pazite, vežba je strašno naporna. Iako kratko traje, fizički ćete biti poptuno iscrpljeni posle ove vežbe, ali ako ne volite da trišite mnogo vremena na standardne kardio vežbe, ovo je prava stvar za vas.

Vežba je vrlo jednostavna i radi se tako što u 8 serija od po 20 sekundi radite skok čučnjeve. Dakle, spustite se u čučanj, zatim se odrazite i skočite u vazduh i u povratku ka zemlji opet idete u čučanj. Jednostavno, ali vrlo naporno. Jedna serija treba da traje 20 sekundi, a između serija pravite pauzu od 10 sekundi. Iako zvuči jednostavno, videćete da ćete se u početku mučiti da odradite sve serije.

Ono što će vas impresionirati je da dnevno uz pomoć ove vežbe, za 1 minut, gubite i do 13.4 kalorije, što je za tako kratak period vrlo impresivno.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group