Trening koji Krejga godinama održava u savršenoj formi za ulogu Bonda

Džejms Bond se nalazi na samom vrhu legendarnijih filmskih heroja, ali u poslednjem izdanju decenijskog filmskog serijala, on je takođe bio najjači i najsuroviji protagonista u svetu filma...

Poslednje izdanje filma donelo je Bonda koga je reinterpretirao Danijel Krejg po poslednji put, u glumčevoj najboljoj fizičkoj spremi od kada se nalazi u 007 franšizi, a na tome može zahvaliti svom ličnom fitnes treneru, Simonu Vatersonu, koji mu je pomogao da izgradi savršenu telesnu snagu i formu namenjenu suludim kaskaderskim sekvencama i scenama borbi koje su sasvim normalne za karakter uključen u svet internacionalne špijunaže.

Vaterson bazira treninge na principima koje je koristio kako bi trenirao Krejga tokom njegove petnaestogodišnje kampanje u ulozi Bonda, od 2006. godine i Casino Royale naslova, pa sve do poslednjeg No Time to Die izdanja.

"Jedna od ključnih stvari koju sam pokušao da naučim Krejga, jeste sve o eksplozvinim pokretima", izjavio je Vaterson. "Spuštanje, podizanje sa poda na najbrži i najefikasniji mogući način."

Ovakav kružni stil vežbi dizajniran je kako bi vam pomogao da uradite upravo to. Možete brže prelaziti sve pokrete u vežbi, prolaziti kroz kardio i vežbe agilnosti u kružnim sementima kako bi faza izgradnje snage uz pomoć tegova i otpora nakon toga nastavila da gradi vaše grudi i ramena. Za 007 trening biće vam potrebno nešto opreme, tako da je možda najbolje da iprobate Krejgov trening u potpuno opremljenoj teretani.

Predstavljamo vam trening Krejgovog ličnog trenera inspirisan Džejmsom Bondom:

Agilnost i kardio

Uradite ukupno tri runde, sa odmorom u trajanju od 30 sekundi između svake

Klizni penjač 30 sekundi

Niski naizmenični skip 30 sekundi

Obrnuti iskorak sa podizanjem kolena napred – 10 ponavljanja po nozi

Clean & Press sa bućicama 8 ponavljanja

Skok na kutiju

Talasanje kanapom 30 sekundi

Supersnažni trening

Uradite tri runde sa odmorom od trideset sekundi između svake

Nisko povlačenje tegova na sajli 25 ponavljanja

Povlačenje u pretklonu 25 ponavljanja

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group