Fitness - Vežbe

Trening koji menja trčanje na traci

Ako vam je dosadno da sat vremena trčite u mestu, onda je ovo trening za vas...

Poznati fitnes trener, Kris Heira, ponovo se vraća sa još jednim odličnim video klipom, koji nam nudi mnoštvo saveta i koji nam omogućava da budemo zdraviji i da izgledamo bolje.

Kardio trening je neophodan ako želite da izgubite kilažu i da tonirate vaše telo. Svi znaju da je trčanje ultimativan kardio trening, pa je iz tog razloga trčanje na traci jedna od najpopularnijih vrsti treninga. Međutim, to zna da bude jako dosadno, jer morate provesti dosta vremena na traci ako želite da dobijete rezultate.

Zato je Kris odlučio da nam pokaže 10-minutni trenig koji potpuno menja traku za trčanje, a koji omogućava isti gubitak kalorija i vrši isto opterećenje na sve mišiće u telu. Ovaj trening se sastoji od nekoliko vežbi koje morate raditi. Neke od njih su lake, a neke malo teže, ali verujemo da ih možete uraditi. Poenta je da u ovom kratkom vremenskom periodu vežbe uradite što eksplozivnije kako biste došli do maksimalnih efekata.

Pogledajte o kojim vežbama je reč i obratite pažnju na to kako se one rade:

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group