Ultimativna fizička sprema - Olimpijski trkač protiv profesionalnog bicikliste

Sverastući animozitet između biciklista i trkača postao je globalno poznata i vrlo dobro dokumentovana stvar...

Stvari verovatno nisu toliko dramatičke kao što se smatra, ali novi video The Running Channel produkcije podgreva ovu priču i dodatno pojačava rivalstvo između ove dve discipline, odlučujući da jednom za svagda svetu predstavi jasne rezultate i dokaže koji su od ovih ljudi fizički najspremniji, postavljajući ih pred brojne fitnes izazove u uporednom testu.

U ovom videu, trkač srednjih distanci Endi Badeli, koji je predstavljao Britaniju na Olimpijadi u Pekingu 2008. godine, izazvao je trkačkog biciklistu Lorensa Karpentera na dvoboj u kome će svaki od njih predstaviti svoje moćne veštine i zatim se oprobati u sportu svog suparnika.

Traka za trčanje i enterijerni bicikl postavljeni su jedno pored drugog i oba čoveka će startovati u svojoj najjačoj disciplini, što znači da će Endi krenuti sa trčanjem u dužini od pet kilometara, dok će Lorens voziti šesnaest kilometara, što bi prema proračunima trebalo da traje otprilike isti vremenski period. Nakon ovoga, sportisti će se zameniti disciplinama, gde se očekuje da će njihova vremena biti značajno gora. Na kraju izazova, najbolja kombinovana vremena u slučaju obojice biće presudni faktori koji će jednom ili drugom sportisti doneti pobedu u ovom takmičenju.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group