Trening Flojda Mejvedera

Pogledajte kako trenira najbolji bokser na svetu...

Flojd Mejveder će defintivno ostati upamćen u bokserskoj istoriji. On je petostruki šampion sveta i trenutno je ne poražen sa rezultatom od 50 pobeda prema 0 poraza. Ovo je istorijski uspeh koji ni jedan bokser pre njega nije uspeo i zbog toga je Flojd jedan od najuspešnijih i najbogatijih sportista na planeti.

Međutim, mnogi ne žele da prihvate činjenicu da je on izrvstan bokser, jer tvrde da danas boks nije kao što je bio i da se teško mogu naći borci koji mu mogu biti pravi protivnici, ali to ne menja činjenicu da je on zaista najbolji i to rezultati pokazuju.

Mejveder je navikao da dobija različite kritike, ali on svima začepi usta kada uđe u ring i kada pokaže svoje znanje.

Flojd je mnogo puta rekao da je razlog zbog čega je tako dobar samo odricanje i vreme koje on provede u ringu i sati i sati treninga koje svakoga dana sprovodi. Zato smo odlučili da vas motivišemo, da vam pokažemo kako trenira jedan od najsupešnijih ljudi na svetu i šta sve morate uraditi ako želite da budete NAJBOLJI.

Pogeldajte video klip:

Foto:Evolve MMA

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group