Šanse da vas po***e avion su male ali nikada nisu nula

Jednog baštovana zasula je hrpa ljudskog izmeta i izlučevina iz jednog aviona koji je proleteo iznad njegovog poteza...

Mudri kažu 'sr*nje će te pronaći i kada to ne želiš, samo ako si dovoljno veliki baksuz', a ovaj neimenovani čovek, sa baštom smeštenom nedaleko od Vindzora, tokom nadletanja aviona završio je okupan ljudskim otpadom, kako je naveo konzul Clewer East oblasti, Keren Dejvis, koja je o ovom incidentu govorila na Royal Borough Of Windsor i avijacijskom forumu u Mejdenhedu.

Konzul je objasnila da je čitava bašta ovog čoveka i suncobrani u njoj, zajedno sa njim samim, bila prekrivena otpadom iz aviona koji je tokom preleta otvorio svoje rezervoare kako bi ih ispraznio, preneo je BBC. Nesrećni čovek stupio je u kontakt sa Dejvisovom, kako bi joj opisao svoju surovu nesreću, ali je dodao da ne želi da putem osiguranja naplati bilo šta ovoj avio kompaniji.

Kako je konzul Dejvisova izjavila: "Ovaj čovek neće podići premiju osiguravajuće kuće zbog par suncobrana, ali mi je poznato da se brojni slični incidenti događaju svake godine sa smrznutim avionskim kanalizacijama, ali ovo nije bilo smrznuto, tako da je sve bilo prilično užasavajuće i strašno iskustvo za ovog čoveka. Nadam se da se ovako nešto nikada neće ponoviti, bilo kom od naših stanovnika".

Kako je Džon Boven, konzul Eton and Castle okruga dodao, ovo je definitivno slučaj sa šansama jedan prema milijardu, pre nego što je sugerisao da zbog toplog vremena, ljudski izmet i ostale izlučevine mogu izaći iz aviona u nešto fluidnijoj formi, što je svakako okrenulo želudac svim prisutnima.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group