Da li devojke vole nabildovane frajere?

Muškarci dosta vremena provode u teretani i trude se da budu što veći, ali da li se to sviđa pripadnicama lepšeg pola?

U poslednjih nekoliko godina, muškarci su postali opsednuti fizičkim izgledom i fitnesom. Naravno, to nije loše, jer svako treba da vodi računa o svom izgledu i da se trudi da što bolje izgleda, ali sve treba da ima svoju meru. Mi mislimo da se ta mera polako gubi.

Danas se treniranje pretvorilo u jedno veliko takmičenje u kojem se svi muškarci trude da budu bolji jedni od drugih. Naravno, oni to rade tako što povećavaju svoje mišiće i definiciju. Ponavljamo, treniranje i fitnes su dve najzdravije stvari, ali ako se primenjuju u normlanom tempu, bez preterivanja.

Nismo sigurni zbog čega, ali veliki broj muškaraca je postoa opsednut veličinom svojih mišiča. Zbog toga su oni u stanju da koriste razne suplemetnacije, čak i one koje nisu korisne za njihovo zdravlje.

Morali smo da se zapitamo, zbog čega je toliko velika želja da mišići budu tako veliki. Logičan odgovor nam je bio – PA TO ŽENE VOLE.

Odlučili smo da to proverimo i pitali smo devojke u gradu da li vole nabildovane muškarce. Evo šta su one odgovorile:

Ana (26): „Pa ako mislite da li volim momke koji treniraju onda da, ali ne volim one napucane sa rukama kao da su butine.“

Ljilja (35): „Ma kakvi bilderi, to bre kvari muški izgled. Posle svi izgledaju kao da su ih pčele izujedale.“

Maša (24): „Ja volim kada muškarac ima velike ruke i čvrst stomak, ali to je sve, ne volim preterivanje, pa mi zbog toga oni napumpani snagatori sa Tašmajdana nisu privlačni.“

Marija (32): „Volim muškarce u formi, ali ne volim ove likove što se pumpaju. Mora da postoji neka sredina, ali se meni čini da su to muškarci potpuno izgubili. Ili su premršavi ili preveliki.

Vanja (30): „Ja volim muškace sa mišićima i volim kada su jaki i snažni, ali ne podnosim kada im se vide vene. To mi baš izgleda odvratno.

Dragana (28): „Po meni je građa plivača najbolja. Široka ramena, jake ruke i noge i to je to. Kada vidim ove što imaju veću ruku od glave, nije mi dobro. Čemu to?“

Milica (29): „ Pa ja volim muškarce koji idu u teretanu i koji dobro izgledaju, ali mi nisu privlačni oni što izgledaju kao Švarceneger.“

Dakle, na osnovu ovih odgovora došli smo do sledećeg zaključka.

Devojke vole kada u muškarci u formi i kada nisu zapušteni. Oni koji treniraju u teretani i koji rade na svom izgledu će sigurno imati lakši prolaz kod devojaka, ali oni koji preteruju i koji se „pumpaju“ neće tako lako proći.

I strana istraživanja su pokazala da su muškarci sa prevelikim mišićima neprivlačni devojkama. Dakle, trudite se da budete umereni i normalni, jer to je dobitna kombinacija.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group