Izgovori koje morate prestati da pravite ako želite da postignete rezultate

Ako želite da budete uspešni i da izgledate bolje i lepše ove godine, onda se morate suočiti sa činjenicama i prestati da pravite detinjaste i glupe izgovore...

Znamo da je veoma teško trenirati i baviti se fizičkim aktivnostima, ali morate shvatiti da je to neophodno ako želite da izgledate privlačno i budete snažni i zdravi. Mnogi su ove godine posećivali teretanu, ali nisu postigli rezultate kakve su hteli, i baš sa tim na umu vam dajemo par saveta i predlažemo da prestanete da tražite izgovore u životu, jer ćete samo tako doći do uspeha.

1. Nemam vremena za trening

Svi na neki način živimo užurbanim i stresnim životom, ali ako želite, moguće je za sve pronaći vreme. Zato ne koristite ovaj izgovor i ne vadite se na to kako niste imali vremena za trening.

2. Nemam novac za teretanu

Slažemo se da teretane znaju da budu prilično skupe, ali to opet ne znači da vi ne možete da trenirate. Ako već ne možete da idete u teretanu, šta vas sprečava da trenirate kod kuće ili u parku? Novac nema nikakve veze sa treningom.

3. Zdrav sam i OK izlgedam, ne treba mi teretana

Teretana nije služi samo za bolji izgled. Ona pomaže vašem telu da bude otpornije i snažnije, a ako budete trenirali, onda ćete biti još zdraviji i lepši.

4. Spavanje i odmaranje mi je korisnije od treninga

Slažemo se da je spavanje bitno za organizam, ali trening je isto toliko važan. Zbog toga je potrebno pronaći balans koji će vam omogućiti da imate dovoljno sna, ali i dovoljno vremena za trening. Ako previše spavate, onda to nije dobro za vas i trening bi vam bio mnogo korisniji.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group