Kako prepoznati muškarce u teretani koji piju steroide

Sigurni smo da se za većinu muškaraca u teretani pitate: „Da li oni piju nešto?“...

Od kada su muškarci počeli da se bave bodibildingom i da odlaze u teretanu, postojali su oni koji su uzimali steroide i koji su ih koristili da bi na brži i lakši način došli do rezultata. Iako se debatuje o tome koliko su steroidi zdravi i korisni, obično se koriste u negativnom kontekstu i oni koji ih koriste padaju u očima drugih.

Zbog toga veliki broj muškaraca krije da ih koristi, ali oni koji u svoj organizam ubrzigavaju ili unose na drugi način bilo koje vrste steroida, daju određene signale koji ih mogu razotkriti.

Dve ostnovne stvari koje odaju muškarce koji piju steroide su: velika nadutost mišića i ekstremno nizak procenat masti, odnosno preterana definicija.

Priodnim treningom ove stvari jednostavno ne možete imati. Steroidi, poput derivata testosterona, dovode do toga da vam mišići budu abnormlano naduti i krupni. Kada primetite muškarca da ima okrugla ramena i grudi, to je gotovo siguran znak da on koristi steroide. Takođe, ako pirmetite neverovatno krupnog i masivnog čoveka da ima jako malo masti i da mu se svi mišići vide, poput anatomske lutke, onda je i to znak koji ukazuje na doping.

Na slici levo možete videti kako mušakrac izlgeda kad aprirodno trneira, a desno kako izlgeda kada počne da koristi steroide.

Foto:ScienceBro 

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group