Korejski Herkules radi 3000 trbušnjaka svaki dan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHUL SOON 🌎 (@chul_soon)

Bio je mršavi klinac od 57 kilograma, a sada ima preko 100 kilograma mišića...

Bodibilder, Hvang Čul Sun, dobio je mnogo nadimaka od kojih su neki korejski Arnold, Hulk, Herkules i slično. Ovaj momak oduševljava sve koji prate svet bodibildinga. Međutim, pre 12 godina Hvang je bio normalni klinac koji je imao normalan život.

Pošto je bio prilično mršav (imao je 57 kila), u školi je bio predmet podsmevanja. Svi su mu se smejali jer je delovao slabašno i sićušno, ali on je odlučio da to promeni. Krenuo je sa profesionalnim bodibildingom i sada ima malo preko 100 kilograma. Naravno, na njemu se nalaze samo mišići, bez trunke sala. Njegova opsesija su bili trbušnjaci. Kada je krenuo da trenira, radio je 3000 trbušnjaka svaki dan. Sada se više fokusira na visoko proteinsku ishranu i dizanje tegova velikih težina, ali kaže da još uvek radi veliki broj trbušnjaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHUL SOON 🌎 (@chul_soon)

Dnevno, Hvang pojede 1.5 kilograma piletine. Jede 250 grama na svaka tri sata i troši oko 500 dolara svakog meseca na troškove ishrane.

Hvang je trenutno jedan od najuspešnijih bodibildera i pobednik Musclemania takmičenja za 2016. godinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHUL SOON 🌎 (@chul_soon)

Pogledajte jedan od njegovih nastupa.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group