Planina pobednik takmičenja ARNOLD Strongman Classic 2020

Haftor Bjornson ponovo je pokazao da je prava zver...

Haftor Julius Bjornson stekao je svetsku slavu u seriji „Igra prestola“ u kojoj tumači ulogu Planine. Haftor je veome uspešni Strongman takmičar i jedan od najsnažnijih ljudi na planeti, a zbog svoje snage i veličine dobio je ovaj popularni nadimak koji ga prati i u seriji.

Haftor je veliki deo svog života posvetio ozbiljnim i zahtevnim treninzima koje primenjuje svaki dan. Njegov trening od njega zahteva da svaki dan po nekoliko sati radi neverovatno zahtevne vežbe koje uključuju podizanje velikih težina.

Ovoga puta, Haftor je uspeo da ponovo pobedi na prestižnom Arnold Strongman Classic takmičenju i da postane šampion treći put za redom, što ga čini apsolutnim rekorderom. Iako je u svim disciplinama dominirao, najzapaženiji trenutak takmičenja bilo je mrtvo dizanje, gde je Haftor uspeo da podigne 465 kilograma.

Čak je i legendarni Arnold Švarceneger, po kojem je takmičenje dobilo naziv, rekao da je Haftor impresivan i da će zauvek ostati upamćen u istoriji ovog sporta.

Pogledajte disciplinu mrtvog dizanja, kako su se pokazali svi takmičari i na koji način je Planina uspeo da odnese šampionsku titulu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group