Brutalna telesna transformacija - od strongmena do punokrvnog boksera

Haftor Tor Bjornson predstavio je svoju neverovatnu transformaciju pred predstojeći bokserski meč protiv Devona Larata, zakazan za osamnaesti septembar...

Bivši najjači čovek na planeti potpuno je promenio svoju strongmen dijetu, smršavši neverovatnih pedeset kilograma. Zvezda Game of Thrones serije bio je težak oko 205 kg i na dnevnom nivou je konzumirao 10.000 kalorija kako bi održavao svoju masu.

Tor je svoj unos kalorija sveo na 4.000 dnevno i rezultat njegove dijete je potpuno jasan. U njegovoj poslednjoj Instagram objavi, kolos je predstavio svoju telesnu transformaciju i slobodno možemo reći da je apsolutno neverovatna i deluje kao da je bivši strongmen uspeo da sačuva svu snagu spustivši svoju konstrukciju na idealan nivo. Sa druge strane, njegov sledeći meč protiv legende obaranju ruku Devona Larata iskombinovan je u poslednjoj sekundi kao zamena za prethodno zakazanu revijalnu borbu protiv Edija Hala, koji je pokidao mišić tokom treninga.

Edi se nakon operacije vratio treninzima i oba amaterska boksera izgledaju prilično odlučno kada se radi o njihovom meču i konačnom odmeravanju snaga, nakon dugogodišnjih razmirica koje imaju u međusobnim odnosima. Međutim, ovaj meč, nazvan bokserksim susretom najteže kategorije u istoriji, biće odložen dok se Hal potpuno ne oporavi od svoje povrede i bude spreman sto posto.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group