Frenk Grilo otkriva kako ostaje u top formi sa jednim obrokom dnevno

Napucana akciona zvezda Frenk Grilo, razbija sve redom i šepuri se svojom mišićavom fizionomiom godinama unazad širom brojnih franšiza, od The Purge naslova do Marvelovog filmskog univerzuma…

U najnovijem snimku Eat Like serijala ovaj, sada već pedesetsedmogodišnji majstor borilačkih veština koji je postao glumac, objašnjava na koji način se njegova dijeta menjala tokom godina i zbog čega više nema potrebu da broji kilograme i makronutrijente. “Jednostavno, kao da znam šta je mom telu potrebno”, izjavio je Grilo. “Pijem tečnost kada treniram i pijem tečnost kada osećam žeđ. Ne prisiljavam sebe da pijem vodu sve vreme”.

Već isklesani Grilo dobio je još izraženiju definiciju za svoju ulogu za film Boss Level iz prošle godine, dodajući telu devet kilograma mišićne mase. Iako konačni rezultat ovog procesa govori sam za sebe, Grilo se njega seća kao veoma napornog, ali ne zbog intenzivnih treninga koji su mu bili svakodnevnica, već zbog toga što je morao da unosi proteinski bogate obroke na svaka tri sata radi održavanja mišićnog rasta, a to je nešto što je već prošao pripremavši se za ulogu Marvelovog zlikovca Crossbones, u Captain America: The Winter Soldier naslovu.

“Ne volim da jedem svaka tri sata, to mi je komplikovano i čisto guranje hrane u nos”, izjavio je Grilo. "Česti obroci su za mene samo obaveza. Bilo mi je potrebno oko dve ipo godine kako bih se vratio na startnu poziciju i počeo ponovo da se osećam normalno.”

Poslednjih dana Grilo svoj unos hrane održava daleko lakšim i jede samo jednom dnevno. Tokom normalnog jutra bez snimanja, on se budi u pola šest izjutra i sprema kafu sa gi maslacom i kolagenom, pre nego što ode u teretanu i odradi pun bokserski trening i vežbe sa tegovima, a sat vremena nakon toga on uživa u laganom proteinskom šejku.

Njegov prvi i jedini konkretni obrok stiže oko pet sati svakoga dana i uglavnom se saostoji od oko dvesta trideset grama ribe ili govedine ispraćenih povrćnim salatama, povrćem i voćem bogatim vlaknima kao što su zelena salata i avokado. Zatim oko 20:30 uveče, za Grila je vreme da ode na počinak: "To je jedan dosadan život, ali uvek kada drastično odstupim od njega ne osećam se baš najbolje", objasnio je glumac, dodajući da povremeno uživa u čaši dobrog crvenog vina, jednom od svojih malobrojnih poroka.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group