Kako se sprema ukusan burger za 10 minuta

Poznati kuvar, Gordon Remzi, pokazao nam je kako da obradujemo članove porodice ukusnim obrokom...

Mnogi misle da spremanje mesa nije neka nauka i da je dovoljno samo da imate vreo tiganj i meso. Međutim tu ima mnogo više mudrosti nego što se čini. Potrebno je ispeći meso do savršenstva kako bi svi ukusi bili prisutni. Takođe, meso mora da sadrži dovoljno masti kako se ne bi skupilo tokom prženja i kako bi ostalo sočno i ukusno.

Jedan od najboljih kuvara na svetu i definitivno najnervozniji od svih, Gordon Remzi, odlučio je da otkrije tajne najboljeg burgera. Gordon je rekao da za dobar burger nije potrebno da utrošite mnogo vremena i da ga možete spremiti za samo 10 minuta. On je u svojoj kućnoj kuhinji, sa članovima svoje proodice pokazao kako se sprema burger za 10 minuta i šta je sve potrebno da uradite.

Ako su vam se zbog boravka u karantinu prijela ovakva jela, onda pogledajte video klip koji će vam pokazati kako da ovaj burger spremite i tako oduševite sve članove porodice, ali i sami sebe.

Foto:Wolt

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group